HISTORIE/OM OSS

Storm Event ble startet 1. april 1999. Relasjonen til sjøen var sterk og det begynte med seiling og grillpartys i Sørkedalen. Etter et besøk på London Boat Show i 2000 ble det bestilt en RIB og samme år ble de første aktivitetene gjennomført med RIB som verktøy. Båtene er blitt større med årene og flåten utvidet. Høsten 2004 ble det kjøpt inn en First 40.7 seilbåt som arbeider i en pool med 10 andre like båter. Dette gjør oss fleksible slik vi har god kapasitet til store arrangement. Mat er viktig i Storm Event. Våren 2004 kjøpte vi en stor grill fra USA som det er laget et eget konsept rundt.

 Våren 2006 ble Storm Event Syd AS etablert. Samme år utviklet vi vårt konsept med en sjøbu i Engelsviken. Hummerfiske om høsten og ferske skalldyr er en viktig del av dette konseptet.

Vår interesse for kombinasjonen mat og kjøretøy, konkretiserte seg i 2014 med innkjøp og bygging av vår Citroen foodtruck fra 1962. Her serveres det ingen “hipster street food” men pølser og glasscola

Gjennom mange  reiser og intresse for historie har vi siden 2012 utviklet et reisekonsept, med noen destinasjoner vi synes er unike. I 2013 var vår første sesong som godkjente turoperatører og guider på Svalbard. Færøyene og Kautokeino ble utviklet i 2017, mens Grønland og Alaska skal opp å stå nå i 2018.